Ображений Яценюк подає до суду на журналіста

    2231

    Арсеній Яценюк планує судитися за статтю, у якій розповіли про його покупку 24 вілл у Маямі.

    Екс-прем’єр назвав новину брехнею та налаштований довести це в суді.

    Також політик повідомив, що подібний фейк – це не що інше, як “частина спецоперації проти країни”.

    Про це Яценюк написав на своїй сторінці у Facebook.

    “Подаю позов до суду на провокатора, який опублікував “качку” про нібито придбання мною в Маямі 24 вілл за мільйони доларів. Прийшов час відповідати за неправду. Так, людині на ім’я Олег Торгало, як автору брехні про 24 вілли в Маямі, доведеться йти до суду. Давати відповіді на питання під присягою. І понести покарання, відповідно до закону “, – написав колишній прем’єр-міністр.

    До того ж, Яценюк назвав ще декілька провокативних матеріалів, які на його думку, є “брудними спецопераціями проти нього та всієї політичної команди”.

    Він закликав не вірити “інформаційним диверсіям” стосовно нього. Зокрема, політик вважає “повною маячнею” заяви про його участь у військових діях в Чечні.

    А також “вбивство на дачі, автомат і гільзи – брехня, від’їзд в Аргентину, США та інші країни – брехня, заяви Саакашвілі про Яценюка і уряді – брехня” , – заявив Яценюк.

    Як повідомляв раніше інформаційний портал “Знай.ua“, у мережі набирає популярності відео, на якому зняли віллу Петра Порошенка. Закордонне помешкання українського президента знаходиться у Іспанії на березі Середземного моря.



    • інші новини