Температурні гойдалки: які області України 4 вересня зустрінуться з прохолодою

    14

    Середа, 4 вересня, принесе українцям різку зміну погодних умов. Температурний режим буде сильно відрізнятися залежно від регіону. На крайньому сході, північному заході та північних областях температура підніметься до +30°C, тоді як на Одещині та Дніпропетровщині варто очікувати всього +22…+25°C.

    Грозові дощі обіцяють накрити південні регіони України. Ближче до вечора опади можуть поширитися на центральні області, зокрема Черкащину, Дніпропетровщину та Полтавщину. Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що місцями температура вдень на Одещині та Дніпропетровщині не перевищить +25°C, що є несподівано низьким показником для початку вересня.

    На крайньому сході, північному заході та півночі країни денна температура сягатиме +30°C. В інших регіонах, включно з Києвом, синоптики прогнозують більш комфортні умови – від +24 до +29°C.

    У столиці України 4 вересня очікується суха погода з комфортною температурою повітря близько +27°C. Наталка Діденко прогнозує, що опадів не буде, тому кияни можуть насолоджуватися теплим днем без дощів.



    • інші новини