Синоптики оновили прогноз на сьогодні: дощі та грози накриють частину України

    52

    Сьогоднішній день обіцяє мінливу хмарність по всій Україні. Укргідрометцентр попереджає про можливі короткочасні дощі та грози у західних, східних, Житомирській, Вінницькій та місцями Київській областях. На решті території опадів не передбачається.

    Вітер та температура повітря

    Вітер сьогодні південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. У західних областях він змінить напрямок на південно-східний та досягне швидкості 7-12 м/с, з можливими поривами до 15-20 м/с. Температура повітря коливатиметься від +23 до +28 градусів, а на півдні та південному сході досягне +27… +32 градусів за Цельсієм.

    Погода в Києві та Київській області

    У Київській області та столиці очікується мінлива хмарність. Місцями можливі короткочасні дощі та грози. Вітер буде південно-західним, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря по області становитиме +23… +28 градусів, а в Києві +25… +27 градусів.

    Теплий червень попереду

    Нагадаємо, що за даними Гідрометцентру, червень цього року обіцяє бути теплішим за попередній. Середня місячна температура повітря прогнозується в межах 19-23 градусів тепла, в гірських районах +16-19 градусів, що на 1,5-2 градуси вище за норму. Тобто, червень буде на 4-6 градусів теплішим, ніж травень.



    • інші новини