Усі ПК на Windows 11 отримають ексклюзивну функцію

    3837

    Компанія Microsoft випустила чергове тестове збирання Windows 11 Canary, до складу якого увійшло корисне нововведення. Йдеться про функцію, яка раніше працювала виключно на пристроях серії Surface – а незабаром стане доступною всім користувачам ПК під керуванням актуальної десктопної ОС.

    Йдеться про технологію Voice Clarity, що включає функції шумоподавлення та покращення звучання голосу за допомогою ШІ-алгоритму. Він дозволяє «чистити» звук від фонового шуму, відлуння та реверберації в режимі реального часу. За словами розробників, нововведення незабаром з’явиться на всіх ПК із встановленою Windows 11 (x64 та Arm64). Користувачі зможуть скористатися можливостями Voice Clarity під час відеоконференцій або голосових чатів в іграх.

    У складі оновлення також тестується ряд інших інструментів. Серед них – функція Snipping Tool для обміну файлами між ПК і смартфоном, інсталятор з оновленим дизайном, підтримка стандарту USB 4 (80 Гбіт/с), нові можливості Narrator та служби Local Administrator Password Solution (LAPS), а також інші корисні зміни.



    • інші новини