Велике оновлення мобільної ОС від Apple: які нововведення з’явилися в iOS 17.3

    124

    Учора, 22 січня, компанія Apple випустила iOS 17.3, третє велике оновлення мобільної операційної системи для “яблучних” смартфонів. Завантажити апдейт можна в розділі “Налаштування” > “Основні” > “Оновлення програмного забезпечення”.

    Одне з ключових нововведень в iOS 17.3 – додатковий захист на випадок крадіжки, який отримав назву Stolen Device Protection. Вона дозволить приховати особисту інформацію від третіх осіб, які змогли заволодіти пристроєм та паролем до нього.

    Для доступу до неї потрібно використовувати Face ID або Tocuh ID, якщо останній передбачений у моделі смартфона. Також використовувати біометрію доведеться і в тому випадку, якщо хтось спробує змінити пароль на смартфоні або пароль до Apple ID.

    Крім нового рівня захисту, iOS 17.3 з’явилася можливість створювати спільні плейлисти. Тепер кілька користувачів можуть коригувати список музичних композицій в одному плеєрі.

    Разом з iOS 17.3 розробники з Apple презентували дві інші версії операційної системи: iOS 15.8.1 і iOS 16.7.5 — вони призначені для власників старіших моделей iPhone.



    • інші новини