ChatGPT виходить на Android

    173

    OpenAI, провідна компанія в галузі штучного інтелекту, очолювана генеральним директором Семом Альтманом, оголосила про довгоочікуваний запуск ChatGPT для Android.

    Оголошення було зроблено через кілька місяців після успішного випуску версії для iOS, яка швидко стала найкращим додатком для штучного інтелекту на платформі з більш ніж півмільйоном завантажень протягом тижня. Офіційна версія ChatGPT для Android буде доступна в магазині Google Play цього тижня, попередня реєстрація вже відкрита.

    Очікується, що поява офіційної версії Android дозволить боротися з фейковими програмами GPT, що наповнили ринок. Деякі з них містили шкідливий або шахрайський контент.

    Версія ChatGPT для Android, ймовірно, матиме регіональні обмеження. Спочатку сервіс запустять у Сполучених Штатах, а згодом в інших країнах. Додаток пропонуватиме преміум-сервіс ChatGPT Plus, який коштує 20 доларів на місяць.

    OpenAI також працює над новою функцією «Індивідуальні інструкції» виключно для користувачів підписки Plus, яка зараз перебуває на стадії бета-тестування. Ця функція дозволить користувачам давати чат-боту зі штучним інтелектом більш конкретні інструкції. Крім того, у додатку також будуть представлені останні покращення порівняно з версією для iOS, включаючи інтеграцію з Bing та покращену функцію пошуку з історії.



    • інші новини