Ракета-носій Falcon 9 зняла приголомшливе відео Землі з відстані понад 35 тисяч кілометрів

    1517

    На опублікованому відео демонструються чудові можливості сучасної космічної технології, на ньому можна розглянути навіть континенти.

    Компанія SpaceX опублікувала відео, що показує планету Земля з орбіти. Відео було записано ракетою-носієм Falcon 9 під час місії для компанії SES. Під час запуску ракета-носій доставила на геосинхронну орбіту два телекомунікаційних супутники для компанії з Люксембургу.

    Відео, що вийшло, було знято з висоти близько 35700 кілометрів над поверхнею Землі. У ньому можна побачити нашу планету, вкриту смугами хмар та оточену синявою океанів. Завдяки прозорості хмар на відео можна розглянути континенти.

    Ракета-носій Falcon 9 стартувала з космодрому на мисі Канаверал 17 березня. Під час цієї місії компанія SpaceX доставила на орбіту не тільки супутники для компанії SES, але й два додаткові супутники для мережі Starlink.

    Загалом, опубліковане відео дозволяє глядачам поглянути на нашу планету з неймовірної висоти та оцінити її красу та масштаби. Воно також демонструє можливості сучасної космічної технології та показує, як компанії, такі як SpaceX, можуть робити свій внесок у дослідження та розуміння нашої планети.