З’явилися точні зображення флагманського смартфона iPhone 14 Pro

    298

    У рядку стану з’явилася інформація про заряд акумулятора.

    У міру наближення осінньої конференції Apple ми отримуємо все більше інформації про смартфони iPhone 14, які вже запущені у виробництво.

    Виробники чохлів, а також дизайнери отримали доступ до точних креслень, якими створюються аксесуари, а ми отримуємо нові тривимірні моделі. Зокрема, в даній нотатці представлені зображення iPhone 14 Pro, створені за кресленнями.

    Всі джерела в один голос підтверджують, що в iPhone 14 Pro компанія Apple перейде на новий дизайн з двома отворами, а чубчик буде залишений для iPhone 14 і iPhone 14 Max. Нещодавно екрани iPhone 14 Pro, iPhone 13 Pro та iPhone 12 Pro порівняли між собою, довівши, що така зміна дійсно дозволяє збільшити ефективну площу екрану. Втім, якщо порівнювати з крихітними одиничними вирізами в екранах сучасних смартфонів на Android, це порівняння точно буде не на користь Apple.

    Крім того, дизайнер врахував нововведення iOS 16 і показав відображення рівня заряду акумулятора. Раніше Apple прибрала можливість відображати відсоток заряду батареї, але вона повернулася до свіжої бета-версії. Втім, ця зміна сподобалася не всім.

    Очікується, що iPhone 14 Pro підтримуватиме режим завжди включеного дисплея, а віджети на новому інтерфейсі екрану блокування стануть напівпрозорими, що дозволить продовжувати відображати час і споживати дуже мало енергії.

    Джерело: news.mydrivers.com