YouTube дозволить блогерам продавати різні товари прямо під відео

    134

    Відеохостинг YouTube незабаром запустить нові можливості для електронної комерції, які реалізовувалися спільно з компанією Shopify, що розробляє програмне забезпечення для онлайн-продавців і роздрібних магазинів. Окрім іншого, блогери зможуть інтегрувати свої магазини з відеохостингом та продавати товари безпосередньо на YouTube.

    Згідно з наявними даними, блогери зможуть відображати товари, що продаються на своїх каналах, наприклад, під відео під час прямих трансляцій або після того, як програвання ролика завершиться. Товари, що відображаються, будуть синхронізуватися з платформою Shopify, щоб глядачі могли в режимі реального часу бачити наявну продукцію. Користувачі YouTube зможуть оформляти покупки, не залишаючи відеохостингу, але на початковому етапі така можливість з’явиться тільки в США.

    На додаток до цього наступного тижня у вкладці «Огляд» з’явиться новий розділ, в якому відображатиметься те, що користувачі можуть придбати. На даному етапі ця функція буде запущена у США, Бразилії та Індії. Ще YouTube розширить можливості покупок під час прямих трансляцій, а також додасть нові інструменти взаємодії з товарами.

    Таким чином, YouTube продовжує прагнути стати місцем, де користувачі можуть знаходити і купувати потрібні їм товари, а нові функції є спробою зробити цей процес більш плавним і зручним.

    Джерело: theverge.com



    • інші новини