Ілон Маск заявив, що не купуватиме Twitter

    141

    Генеральний директор Tesla оголосив про розірвання угоди на купівлю Twitter через проблеми, пов’язані з підробленими обліковими записами в соціальній мережі.

    У п’ятницю генеральний директор Tesla Ілон Маск оголосив, що відмовляється від операції з купівлі Twitter за 44 мільярди доларів, звинувативши гіганта соціальних мереж у невиконанні обіцянки надати йому доступ до інформації про спам-акаунти.

    За даними New York Post, юридична команда Маска відзначила у заяві до Федеральної податкової комісії, що Twitter відмовився відповісти на численні запити Маска про надання інформації про спам-акаунти. Кількість облікових записів має вирішальне значення для чистої вартості компанії.

    У заяві стверджується, що “Twitter істотно порушує численні положення угоди щодо викупу”.

    «[Twitter], мабуть, зробив помилкові заяви, які вводять в оману, на які покладався пан Маск при укладанні Угоди про злиття», — додається в документі.

    У листі, адресованому Twitter, адвокати Маска зі Skadden Arps заявили:

    «Протягом майже двох місяців пан Маск запитував дані та інформацію, необхідні для проведення незалежної оцінки поширеності підроблених або спамерських акаунтів на платформі Twitter».

    Twitter не зміг або відмовився надати цю інформацію. Іноді Twitter ігнорував запити Маска, іноді відхиляв їх з причин, які здаються необґрунтованими, а іноді стверджував, що виконує вимоги, але надавав Маску неповну або непридатну для використання інформацію.

    Голова ради директорів Twitter Брет Тейлор у відповідь попередив Маска, що може подати на нього до суду за розірвання угоди.

    Джерело: cursorinfo.co.il



    • інші новини