Ілон Маск використовує власний літак як тестовий майданчик для сервісу Starlink

    243

    Підприємця дарма звинувачували у зловживанні літаком, адже він використовується не лише для економії часу.

    На початку травня користувачі мережі присоромили Ілона Маска за те, що він використав власний літак для перельоту лише на 65 км. Проте, як виявилося зараз, приватний літак підприємця виконує дуже важливу місію — він використовується як тестовий майданчик для супутникового сервісу Starlink.

    Ще минулого року SpaceX зголосилася впровадити супутниковий інтернет Starlink на повітряних суднах, а в березні цього року віце-президент SpaceX Джонатан Хофеллер повідомив, що відповідне обладнання компанії вже проходить сертифікацію, щоб отримати схвалення регулятора для використання в різних літаках. Як виявилося зараз, обладнання Starlink для літаків тестується на приватному літаку Ілона Маска, про що він повідомив у Twitter.

    “Я працюю. Так, я тестую Starlink у літаку. Ще потрібно деяке доопрацювання, але працює [сервіс] досить добре», – відповів Ілон Маск у Twitter на питання, чим займається мільярдер на борту власного літака.

    Також Ілон Маск написав, що він не користується послугами бортпровідника, а з їжі на борту його літака є лише фрукти та горіхи.

    “Я використовую польоти як можливість постити” , – написав він.

    Джерело: ithome.com



    • інші новини