З’явилися нові подробиці про платну версію популярного месенджера – Telegram Premium

    143

    Користувачам безкоштовної версії заборонено переглядати преміум-наклейки у листуванні, і їм також буде запропоновано підписатися на преміум-сервіс.

    З’явилися нові подробиці про Telegram Premium — платну версію однієї з найпопулярніших програм для обміну повідомленнями. Програму часто хвалять через її надійну онлайн-конфіденційність та безпеку.

    Програма обміну повідомленнями нещодавно запустила рекламну платформу для загальнодоступних каналів, а тепер компанія тестує преміум-версію з додатковими функціями, за які користувачам доведеться платити.

    У бета-версії 8.7.2 програми Telegram для iOS канал Telegram Beta виявив безліч смайликів та стікерів реакцій, які були позначені як ексклюзиви Telegram Premium. Якщо користувачі виберуть ці стікери та смайлики, їм буде запропоновано зареєструватися для отримання платної послуги.

    Користувачам безкоштовної версії заборонено переглядати преміум-наклейки у листуванні, і їм також буде запропоновано передплатити преміум-сервіс. Преміум-користувачі отримають значок зірки поряд зі своїм ім’ям користувача.

    Ще одна функція, відома як автор аватара, була виявлена ​​сабреддитом r/telegram. Зважаючи на все, ця функція дозволить користувачам комбінувати градієнти з емодзі, наклейками або монограмами для створення простих або візерункових аватарів. Це було виявлено у бета-версії для macOS.

    Поява преміум-версії Telegram у загальнодоступній бета-версії може вказувати на швидкий запуск платної передплати. Telegram ще не зробив офіційної заяви щодо цього.

    Джерело: gizmochina.com



    • інші новини