Microsoft нагадала дату повного припинення підтримки Internet Explorer

    403

    Microsoft опублікувала повідомлення, в якому закликала всіх користувачів відмовитись від використання Internet Explorer, оскільки період його підтримки закінчується. IE 11, остання версія знаменитого веб-браузера, офіційно перестане підтримуватися 15 червня.

    Про це і нагадав софтверний гігант, не забувши порадити користувачам перейти на використання нового браузера Edge, в якому реалізовано підтримку режиму сумісності IE. Нагадаємо, про намір повністю відмовитись від підтримки IE розробники оголосили приблизно рік тому. Тепер вони нагадують, що до завершення підтримки оглядача залишилося близько шести тижнів і немає жодних причин, щоб чекати цієї дати. Натомість Microsoft рекомендує всім вже зараз відмовитися від IE11 і перейти на використання Edge.

    “Замість того, щоб чекати, ми рекомендуємо вам запланувати свою власну дату виведення з експлуатації. Найкращий спосіб підготуватися до відключення IE після 15 червня – це завчасно вивести IE з експлуатації у ваших організаціях до 15 червня”, – йдеться у повідомленні Microsoft.

    Розробники радять компаніям переконатися, що режим IE активовано та працює належним чином в Edge. Після цього слід запланувати дату виведення IE з експлуатації, підготувати користувачів до міграції та здійснити на місцях розгортання відповідної політики для відключення IE на всіх пристроях.

    У Windows 10 і Windows 11 як браузер за промовчанням вже використовується Edge.

    Джерело: microsoft.com



    • інші новини