Twitter запустив аналог дизлайку

    149

    У веб-версії Twitter з’явилася функція “Зменшити рейтинг”. Незабаром вона також запрацює у мобільних додатках сервісу на iOS та Android.

    У Twitter розповіли, що нова опція допоможе компанії більше дізнаватися про контент, який цікавить користувачів. Тести показали, що здебільшого люди знижують рейтинг через образливі чи недоречні відповіді. У компанії зазначили, що доступ до аналога дизлайків покращує якість дискусії у соцмережі.

    Зазначається, що користувачі використовують зниження рейтингу, щоб відзначити контент, який їм не хочеться бачити. При цьому інші користувачі не знають, хто знизив рейтинг запису. Як повідомила Washington Post, так керівництво месенджера намагається або перекласти відповідальність за модерацію на самих користувачів, або припинити тролінг та харасмент.

    У липні 2021 року Twitter у тестовому режимі додав можливість ставити дизлайки під записами. Функція оцінки з’явилася у деяких користувачів програми на iOS – сервіс мікроблогів додав її до стандартних кнопок коментування та ретвіту. Причому тоді нову опцію реалізували у різних стилях: стрілки або великий палець вгору та вниз, а також поєднання іконки серця та стрілки вниз.



    • інші новини