Анонсовані нові телевізори miniLED і QLED на платформі Google TV від компанії TCL

    55

    Китайський виробник, чиї телевізори досить популярні в різних країнах світу, оголосив, що нові моделі на базі Google TV з’являться в найближчі місяць-два.

    Компанія TCL офіційно підтвердила, що найближчим часом вона випустить телевізори, які будуть працювати під управлінням фірмової оболонки Google TV на базі Android TV.

    Китайський виробник, чиї телевізори досить популярні в різних країнах світу, оголосив, що нові моделі на базі Google TV з’являться в найближчі місяць-два. Виконавчий директор компанії Шаліні Говіл-Пай (Shalini Govil-Pai) розкрив інформацію під час інтерв’ю для StreamTV Show 2021.

    Раніше TCL підтвердила, що нові телевізори, які будуть працювати під управлінням Google TV, запропонують покупцям екрани miniLED і QLED роздільною здатністю 8K, а також підтримку найсучасніших технологій.

    Поки що невідомо, чи будуть ці телевізори підтримувати сервіс потокової трансляції ігор Google Stadia, який буде доступний з наступного тижня на Chromecast з Google TV.

    У вересні минулого року повідомлялося, що Google планує повністю замінити Android TV на Google TV до 2022 року, в крайньому разі, в тому, що стосується споживчих і роздрібних пристроїв.