Перша інформація про екран і ціну Xiaomi Mi Mix 4

    75

    Xiaomi Mi Mix 4 поступатиметься Xiaomi Mi 11 Ultra за якістю екрана.

    Згідно з попередніми новинами, смартфон Xiaomi Mi Mix 4 буде офіційно представлений в другій половині року. Тепер китайські джерела вперше назвали ціну пристрою, яка повинна скласти 930 доларів.

    Також повідомляється, що Xiaomi Mi Mix 4 буде трохи поступатися раніше випущеним флагманському смартфону Xiaomi Mi 11 Ultra за якістю екрану. З чуток, Xiaomi Mi Mix 4 не отримає екран роздільною здатністю 2K через підекранну камеру, проте смартфон отримає спеціально виготовлений дисплей роздільною здатністю вище, ніж 1080р.

    Нещодавно пристрій вже пройшов сертифікацію 3C, яка підтвердила, що смартфон оснащений двома акумуляторами ємністю по 2430 мАг. Про основну камеру інформації поки немає, але відомо, що Xiaomi Mi Mix 4 повинен підтримувати швидку 120-ватну провідну та 70-ватну бездротову зарядку.

    Також підтверджується, що Xiaomi Mi Mix 4 стане першим смартфоном з новою фірмовою прошивкою MIUI 13, яка повністю усуне поточні проблеми MIUI 12.5 і принесе більше функціональних оновлень.

    Смартфон Xiaomi Mi Mix 4 повинен бути побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 888+, він буде оснащений двома стереодинаміками та NFC. Корпус повинен відповідати ступеню захисту IP68.



    • інші новини