Apple iPad 2 офіційно визнаний застарілим у всьому світі

    38

    Планшет був представлений в березні 2011 року.

    Представлений Стівом Джобсом (Steve Jobs) понад 10 років тому планшет Apple iPad 2-го покоління офіційно визнаний застарілим у всьому світі. Планшет був показаний в березні 2011 року.

    Компанія Apple додала iPad 2 у свій список «вінтажних і застарілих продуктів» в травні 2019 року. На той момент планшет був названий застарілим у всіх країнах, крім США і Туреччини, де місцеве законодавство вимагало від Apple продовжувати вважати його актуальним продуктом. Минулого тижня Apple оновила свій список, визнавши планшет застарілим у всіх країнах світу.

    iPad 2 був на 33% тонший від оригінального iPad і мав ряд нових можливостей, в тому числі фронтальну камеру для викликів FaceTime, гіроскопом і оновлену двоядерну SoC Apple A5, яка була вдвічі швидшою від однокристальної системи в iPad за швидкістю CPU і до дев’яти разів швидшою при обробці графіки.

    Apple поміщає в цей список продукти, випуск яких був припинений сім років тому. iPad 2 зняли з виробництва 18 березня 2014 року. Продукти зі списку не можуть обслуговуватися Apple і її партнерами.