Великий комплект постачання Xiaomi Mi 11 Lite 5G показали на офіційних фото

    71

    Покупці отримають зарядний пристрій, кабель для зарядки та передачі даних, адаптер з роз’ємами USB-С і 3,5 мм, скріпку для витягання SIM-карти і прозорий силіконовий чохол.

    Цього тижня компанія Xiaomi вже представила смартфони Xiaomi Mi 11 Lite і Xiaomi Mi 11 Lite 5G, а тепер виробник опублікував офіційні відео і фото, що демонструють комплект постачання нових смартфонів.

    Отже, в комплект постачання Xiaomi Mi 11 Lite і Xiaomi Mi 11 Lite 5G входять, крім самих смартфонів, зарядний пристрій, кабель для зарядки та передачі даних, адаптер з роз’ємами USB-С і 3,5 мм, скріпка для вилучення SIM-карти і прозорий силіконовий чохол.

    У смартфоні встановлений 6,55-дюймовий дисплей AMOLED роздільною здатністю FullHD+ з частотою оновлення 90 Гц. В основній камері встановлено 64-мегапіксельний основний датчик, надширококутний модуль на 8 Мп і 5-мегапіксельна макрокамера. Ємність акумулятора становить 4250 мАг, смартфон підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

    У нижній частині смартфона розташований гібридний слот для розміщення двох карт Nano SIM або однієї SIM-карти з картою пам’яті MicroSD максимальної ємності до 1 ТБ. Жоден з інших смартфонів серії Mi 11 не підтримує microSD. Крім того, цей мобільний телефон отримав модуль NFC і інфрачервоний пульт дистанційного керування.

    Xiaomi Mi 11 Lite і Xiaomi Mi 11 Lite 5G відрізняються використовуваними однокристальними системами: Qualcomm Snapdragon 732G і Snapdragon 780G. Смартфони вже надійшли у продаж в Україні з хорошими знижками.