Міні Лас-Вегас на Херсонщині: чиновники презентували амбітний проєкт

    61

    Під час Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Інфраструктура» тимчасово виконуючий обов’язки голови Херсонської ОДА Сергій Козир разом з командою презентував інвесторам масштабний туристично-курортний проєкт «La Perla Azzurra». Головна мета якого – організація високоякісного комплексу туристичних та розважальних послуг, повідомляє портал “Рейтинг Казино”.

    «Варто зазначити, «La Perla Azzurra» нещодавно затверджено Кабінетом Міністрів України до переліку пріоритетних інвестиційних проєктів. 

    Його головна мета – організація високоякісного комплексу туристичних та розважальних послуг цілорічного функціонування, у тому числі з доступом до сфери грального бізнесу, з відповідною інфраструктурою, зручною та доступною локацією та повним спектром курортних послуг.

    Тобто, проєкт передбачає будівництво сучасних готельних комплексів, апартаментів, котеджів, торговельно-розважальних центрів, аквапарків, дельфінаріїв, яхт-клубів уздовж узбережжя Чорного моря на площі майже 600 га. А головне, він розрахований на цілорічне функціонування з наданням бальнеологічних та лікувальних послуг», – розповів Козир.

    За його словами, міні Лас-Вегас в Україні може розміститися саме на території цього курорту. 

    Інвесторам пропонують віддати під забудову 17 земельник ділянок, каже очільник Херсонської ОДА. 

    «Переконаний, «La Perla Azzurra» відкриває нові можливості для Херсонщини та України в цілому. Адже значною мірою вплине на туристичну та інвестиційну привабливість, збільшить надходження податків до бюджетів усіх рівнів та покращить туристичний потік», – резюмував Козир на сторінці у Facebook, додавши візуалізацію проєкту.

    Нагадаємо, одне з положень закону про легалізацію грального бізнесу передбачає, що у Кабінету Міністрів з’являються повноваження щодо створення спеціальних гральних зон на території України. Єдине обмеження – їх повинно бути не більше п’яти. 



    • інші новини