Instagram тепер блокує пости з проханням поставити лайк і підписатися

    297

    Таких Лайко-жебраків, які використовують різні методи просування своїх акаунтів, в Instagram повно-повнісінько.

    Розробники Instagram продовжують впроваджувати різні механізми для боротьби зі спамом. На цей раз соціальна мережа почала видаляти публікації за заклики ставити лайки, підписуватися і коментувати пости. Про це повідомляє Telegram-канал Gurov Digital.

    Для більшості користувачів Instagram кількість лайків має вирішальне значення, оскільки це сильно впливає на ранжування публікацій в загальній стрічці соціальної мережі. Саме тому вони часто намагаються всіма можливими способами випросити їх у своєї аудиторії. Таке жебрацтво відтепер буде каратися — публікації будуть видалятися як «спам для збільшення числа відміток “Подобається”, підписок, репостів або переглядів відео». Автори цих публікацій будуть отримувати повідомлення про те, що контент порушує Правила спільноти.

    Така ініціатива в першу чергу торкнеться тих, хто вдається до таких методів просування, як GiveAway і LikeTime, коли блогери розігрують призи за лайки, підписки і коментарі. Залишається сподіватися, що таких постів в Instagram стане менше. Раніше в цьому місяці стало відомо, що соцмережа почне блокувати акаунти користувачів за образи в особистих листуваннях.