Якісні рендери бюджетного смартфона Motorola E7 Power

    63

    Сьогодні стали доступні якісні рендери майбутнього бюджетного смартфона від Motorola. Це поки тільки витік, офіційного підтвердження немає, але стиль і якість ілюстрацій наштовхує на думку, що цим зображенням можна вірити.

    Перед нами бюджетний моноблок в пластиковому корпусі двох кольорів. Внизу є «підборіддя», а зверху є каплевидний виріз для камери. Оскільки немає даних про розмір дисплея, складно зрозуміти наскільки великим буде смартфон.

    З технічних характеристик, інсайдери кажуть, що телефон буде працювати на чипі Helio P22 від MediaTek. Варіанти пам’яті будуть скромними – 2/3 Гб оперативної і 32/62 Гб внутрішньої. Виправити це становище частково зможе слот для microSD картки.

    Камери нам обіцяють дві основних – 13Мп + 2Мп (макро) і одну фронтальну на 5Мп. Крім камер, на задній панелі буде розташований датчик сканера відбитків пальців.

    Як видно з характеристик — приставка «Power» в назві явно не про «залізо». У цьому випадку мова йде про автономність, адже смартфону приписують акумулятор на 5000 мАг.

    Цікаво дізнатися ціну такого «довгограючого» бюджетника. Анонс смартфона інсайдери обіцяють вже скоро.

    Джерело: gizmochina.com