Названа офіційна дата релізу Redmi K40

    53

    Чекати на новий Redmi K40 залишилося недовго.

    Сьогодні генеральний директор бренду Redmi підтвердив інформацію про те, що новий смартфон з лінійки Redmi K40 буде офіційно представлений вже 25 лютого. Про це красномовно свідчить рекламний постер. Примітно, що ця новина підтвердила витоки, які були раніше.

    Нагадаємо, що ми з вами очікуємо дві або навіть три моделі в сімействі К40. Цікаво ось що — інші моделі лінійки теж будуть представлені 25 лютого, або Redmi трохи «розтягне задоволення»?

    Новинки примітні тим, що, згідно з чутками, ми побачимо апарати на різних нових чипах. Наприклад, K40 і K40 Pro можуть мати два свіжих рішення від Qualcomm – Snapdragon 870 і Snapdragon 888 відповідно. Більш того, є і ті хто стверджує що у нас буде вибір між Dimensity 1200 і Snapdragon 888. Якщо чутки підтвердяться, нас чекає ціла серія цікавих тестів і порівнянь.

    Крім того, очікується, що Redmi K40 оснастять новою оперативною пам’яттю LPDDR5, флеш-пам’яттю UFS 3.1 і «одним з найдорожчих екранів в 2021».

    Підтвердити або спростувати всі ці параметри ми зможемо дуже скоро. Сподіваємося, що дочірній бренд Xiaomi нас не підведе і ми побачимо гідні апарати за «народною» ціною.

    Джерело: news.mydrivers.com