Представлена ​​клавіатура Razer Huntsman V2 Analog

    54

    Компанія Razer представила клавіатуру Razer Huntsman V2 Analog, головною особливістю якої є оптичні клавіші, що настроюються на зусилля спрацьовування.

    Тепер можна, завдяки програмному забезпеченню Razer Synapse, регулювати хід спрацьовування клавіші і дії в залежності від зусилля. Можна зробити налаштування, при якому хід спрацьовування становитиме 1.5 мм, і це дозволить працювати на цій клавіатурі за аналогією з короткохідними клавіатурами ноутбуків, коли, наприклад, необхідно багато друкувати, або використовувати хід клавіші 3.6 мм, що зручніше використовувати в іграх.

    Спрацьовування клавіші забезпечує виконання двох дій: при половинному натисненні буде реалізовано одну дію, а при повному спрацьовуванні — іншу. Натиснувши клавішу наполовину, можна зарядити зброю, а повне натискання дає команду вистрілити. Таким чином, Razer представила клавіатуру з необмеженими можливостями для індивідуальних налаштувань.

    За традицією клавіатура забезпечена RGB-підсвічуванням Chroma, вона з’єднується з USB-C, але має в комплекті перехідник на USB-A. На клавіатурі є окремі мультимедійні клавіші і від’єднувана підставка під зап’ястя. Модель вже доступна на Razer.com за ціною 250$, а на інших майданчиках з’явиться після 9 лютого.

     Джерело: The Verge