HONOR готує до виходу свій перший складаний смартфон

    94

    Швидке повернення мобільних сервісів Google на смартфони HONOR – не єдина хороша новина для шанувальників бренду.

    У цьому році на ринку складних пристроїв з’явиться ще один гравець. Мова йде про китайський бренд HONOR, який після відділення від Huawei більше не знаходиться під впливом американських санкцій і може безперешкодно купувати всі необхідні компоненти для своїх пристроїв у будь-яких постачальників.

    Як повідомив на своїй сторінці в соцмережі Weibo китайський інсайдер Changan Digital King, бренд HONOR приступив до створення свого першого складного смартфона. Він побачить світ в 2021 році і стане частиною фірмової лінійки HONOR Magic. Це буде модель преміум-класу з характеристиками флагмана, але ніяких подробиць майбутнього анонсу джерело не розкрило.

    Варто зазначити, що у Huawei, колишньої материнської компанії HONOR, вже є серія складних пристроїв Mate X. І, можливо, перший гнучкий смартфон HONOR стане їх аналогом зі схожими характеристиками і конструкцією.

    До речі, недавно HONOR представив свій перший смартфон в новому незалежному статусі. Це смартфон HONOR V40, який поки доступний тільки на китайському ринку.