Так виглядає Far Cry наступного покоління (відео)

    64

    Гра вийде 18 лютого.

    Під час вчорашньої презентації Ubisoft Forward французьке видавництво офіційно анонсувало шутер від першої особи Far Cry 6, а також представило видовищний кінематографічний трейлер.

    Зіркою гри стане Джанкарло Еспозіто (Giancarlo Esposito), який грав у серіалах «У всі тяжкі» і «Мандалорець». Йому дісталася роль лиходія і диктатора Антоніо Кастільо. Події розгортаються на вигаданому карибському острові Яру, а головним героєм є місцевий борець за свободу Дані Рохас. До речі, головний герой може бути чоловіком або жінкою за вибором гравців.

    На відміну від двох останніх частин серії головний герой Far Cry 6 повністю озвучений, крім того, його показують з боку в кат-сценах, тобто не вся гра буде повністю від першої особи.

    На додаток до величезного відкритого ігрового світу, типовому для ігор серії Far Cry, розробники створили перший міський простір, пропонуючи вам досліджувати Есперансу — велику столицю острова.

    Попереднє замовлення Far Cry 6 дасть гравцям пакет Libertad Pack, який включає спеціальну екіпіровку для собаки Чоризо і унікальну зброю під назвою Discos Locos.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини