iPhone 11 виявився не просто бестселером, а феноменом першого кварталу

    160

    У період пандемії він виявився набагато популярнішим, ніж iPhone XR рік тому.

    Посилаючись на аналітиків Omdia, джерело опублікувало статистику щодо найбільш продаваних смартфонів першого кварталу. Безперечним лідером став iPhone 11, причому цей апарат за квартал розійшовся в кількості 19,5 млн одиниць, тоді як роком раніше iPhone XR продався в кількості 13,6 млн пристроїв. Тобто iPhone 11 не тільки на 43% перевершив попередника, але і зробив це в період пандемії.

    Друге місце зайняв Samsung Galaxy A51, і це дуже важливо для корейського гіганта, оскільки роком раніше крім флагманів компанії в списку лідерів були лише бюджетники. За квартал Samsung реалізувала 6,8 млн одиниць Galaxy A51. Замкнув трійку лідерів Redmi Note 8 (6,6 млн).

    Також в десятку увійшли Redmi Note 8 Pro, iPhone XR, iPhone 11 Pro Max, Galaxy A10s, iPhone 11 Pro, Galaxy S20+ і Galaxy A30s. Як бачимо, в десятку в цьому році потрапили відразу чотири моделі iPhone, тоді як роком раніше таких було три.

    Ще одна важлива тенденція — майже повна відсутність в списку лідерів бюджетних моделей. Якщо точніше, вона тут всього одна – Galaxy A10s, хоча з натяжкою сюди ж можна віднести і Galaxy A30s. Роком раніше таких моделей було п’ять.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини