Apple планує випустити смартфон iPhone SE Plus

    417

    Автор витоків Jon Prosser раніше був дуже точний щодо інформації про iPhone SE, наприклад, він зміг назвати точну дату виходу смартфона на ринок. Тепер він повідомляє, що Apple веде розробку iPhone SE Plus, і обіцяє незабаром представити інформацію про розмір і комплектації моделі.

    В цілому, плани Apple щодо випуску більш просунутої моделі з приставкою SE виглядають логічно. Базовий iPhone SE, випущений 15 квітня, був схожий на iPhone 8. Причому запуск моделі SE призвів до припинення продажів iPhone 8 і 8 Plus. Це ще одна ознака того, що варіант iPhone SE з великим дисплеєм буде запущений в якості заміни iPhone 8 Plus. Крім того, найменування «iPhone SE Plus» було виявлено в програмному коді iOS 14.

    Нагадаємо, що смартфон iPhone 8 Plus оснащується дисплеєм діагоналлю 5,5 дюймів, отже у майбутньої моделі iPhone SE Plus повинен бути такий розмір екрану. Також очікується, що iPhone SE Plus буде оснащений подвійною камерою на тильній панелі, що наблизить пристрій до сучасних зразків смартфонів.

    Варто відзначити, що на даний момент Apple офіційно не підтвердила інформацію про вихід смартфона iPhone SE Plus.

    Джерело: GizmoChina



    • інші новини