Sony PlayStation 5 буде популярнішою від Xbox Series X, незважаючи на меншу продуктивність

    122

    Аналітики прогнозують успіх PS5.

    Битва ігрових консолей нового покоління формально ще не почалася, але фактично вже розгорається. Причина полягає в тому, що і Sony, і Microsoft розповіли про продуктивність своїх приставок, і у першої цей показник виявився відчутно нижчим, ніж у другої.

    Однак ми прекрасно знаємо, що продуктивність у випадку консолей не показові. Основне — це ігри, а з ексклюзивами у Sony завжди було краще.
    Аналітики DFC Intelligence вважають, що PlayStation 5 в підсумку все одно виявиться більш популярною, ніж Xbox Series X.

    Сприйняття Sony на ринку зараз набагато нижче, ніж було за часів розквіту PlayStation 2, проте компанія все одно має перевагу в програмній складовій, впізнаванності серед споживачів і в глобальному поширенні. Протягом наступних кількох років ця перевага, ймовірно, буде нездоланною для Microsoft і її Xbox Series X.

    Також аналітики додають, що зберігається можливість перенесення старту продажів нових консолей на 2021 рік, а якщо приставки й надійдуть на прилавки в цьому році, то в дуже обмежених кількостях.

    Джерело: ixbt.com