Представлена модульна ігрова клавіатура Mountain Everest

    132

    Ґеймер може налаштувати клавіатуру для максимального комфорту. Для цього є кілька цікавих модулів.

    На ринку ігрової периферії на поточний момент можна знайти дуже багато цікавих моделей — виробники встановлюють в свої клавіатури і мишки яскраве підсвічування, додають зручні перемикачі гучності, навіть дисплеї встановлюють, на які виводиться додаткова інформація.

    Однак творці Mountain Everest вирішили піти ще далі, представивши модульну ігрову клавіатуру, що дозволяє ґеймеру зібрати ідеальний комплект для перемог у віртуальних світах. Варто сказати, що модульні клавіатури вже були багато років тому відразу у декількох великих виробників, але ця новинка вийшла на абсолютно новий рівень.

    Фундаментом для «конструктора» виступає базова модифікація клавіатури під назвою Core Version. Це досить компактне рішення в форматі TKL – є тільки основний блок клавіш і все, навіть цифрового блоку немає. Є ще версія клавіатури під назвою Max Version, в комплект якої вже входить цифровий блок — він підключається окремим модулем в правій частині клавіатури і може похвалитися не тільки стандартними клавішами, а й чотирма додатковими з власними міні-дисплеями. На ці клавіші можна виводити гарячі клавіші, макроси або запуск якогось додатку.

    На цьому доповнення не закінчуються — виробник також представив модуль Media Dock, який встановлюється у верхній частині клавіатури і виступає мультимедійним блоком. У ньому є колесо управління, яке оснащене дисплеєм Display Dial – на нього теж буде виводитися різна інформація, яку ґеймер зможе налаштувати в спеціальному додатку. Найнуднішим модулем клавіатури виступає упор для кистей Magnetic Palm Rest – цей бонус є практично у всіх сучасних клавіатурах середнього і флагманського рівня.

    Крім того, клавіатура побудована на механічних перемикачах Cherry MX (представлено кілька варіантів клавіатур на різних кольорах перемикачів) з RGB-підсвічуванням. Варто відзначити, що Cherry MX – самі довгограючі перемикачі на ринку, їх ресурс складає сімдесят мільйонів натискань. Природно, є технологія Full USB N-Key Rollover, яка забезпечить коректне зчитування натискань навіть при великій кількості одночасно затиснутих клавіш, плюс є концентратор USB 3.2 Gen 1 Type-A, а для підключення до комп’ютера використовується знімний кабель USB Type-C.

    Базову версію Mountain Everest віддають за 90 доларів, остаточна вартість модулів поки що не повідомляється.



    • інші новини