Представлені бездротові навушники Honor Magic Earbuds за 129 євро

    240

    Підшефний Huawei бренд Honor представив бездротові навушники Honor Magic Earbuds.

    Модель націлена на конкуренцію з Apple AirPods Pro і Samsung Galaxy Buds Plus. Навушники представлені в білому і блакитному кольорах. Продажі почнуться в квітні за ціною 129 євро. Це помітно дешевше, ніж AirPods Pro (249 доларів) і трохи дешевше Galaxy Buds Plus (149 доларів).

    За словами виробника, нові бездротові навушники призначені для шанувальників фітнесу, поєднують прогресивний дизайн, технологію активного шумозаглушення і оптимізовані ергономічні властивості. Навушники надійно фіксуються всередині вуха і не випадають під час інтенсивних тренувань.

    Також Honor обіцяє насичене звучання і виразну передачу голосу в складних умовах, наприклад, в спортзалі, в кафе, в метро або в салоні літака. Навушники оснащені трьома незалежними мікрофонами для активного шумозаглушення при розмові. Однак при прослуховуванні музики активне шумозаглушення не використовується.

    Навушники отримали динаміки 10 мм, підтримку Bluetooth 5, акумулятор ємністю 37 мАг і важать 5,4 грама.

    Від однієї підзарядки навушники працюють близько півтори години в режимі розмови і 3,5 години в режимі прослуховування. При регулярній підзарядці від футляра час автономної роботи зростає до 13 годин в режимі прослуховування музики.

    Джерело: ixbt.com