Google спрощує мобільний браузер Chrome, а користувачі не раді

    127

    Інтерфейс Duet утратив дві потрібні кнопки.

    Компанія Google деякий час тому запустила новий дизайн інтерфейсу для свого фірмового браузера Chrome Duet.

    Для смартфонів Android новий інтерфейс впроваджував відразу п’ять кнопок по низу екрану, що обумовлено розмірами екранів. Однак таке нововведення здалося розробникам зайвим і в новій версії Chrome Duet були прибрані дві кнопки, залишилось тільки три.

    Нова версія дизайну доступна в тестових версіях мобільного браузера Chrome Beta і Chrome Dev. Цікаво, що користувачі виявилися зовсім не раді такому нововведенню.

    Проблема в тому, що в поточній реалізації користувачам доводиться вибирати між перемикачем вкладок і кнопкою «поділитися». При цьому обидві функції використовуються часто і їх зручно тримати під рукою для найшвидшого доступу.

    Після активації прапора chrome://flags/#enable-chrome-duet, користувачеві пропонується вибрати з трьох варіантів трикнопкових розкладок. Перший – «Додому», «Пошук» і перемикач вкладок, другий – «Додому», «Пошук» і «Поділитися», третій – «Нова вкладка», «Пошук» і «Поділитися». Варіанти з присутніми одночасно кнопками «Поділитися» і для перемикання вкладок не передбачено.

    Джерело: AndroidPolice



    • інші новини