Samsung Galaxy S20 Ultra – флагман з нержавіючої сталі

    212

    З часів Samsung Galaxy S6 південнокорейська компанія використовує авіаційний алюмінієвий сплав.

    Шеф-редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach) продовжує постачати нас новинами про нові смартфони південнокорейської компанії Samsung.

    Цього разу мова йде про найдорожчу модель лінійки Samsung Galaxy S20, яка буде випущена під назвою Samsung Galaxy S20 Ultra. Крім кращої в порівнянні зі стандартною моделлю камери з головним датчиком зображення роздільною здатністю 108 Мп, у Samsung Galaxy S20 Ultra буде ще одна особливість — конструктивна. Корпус смартфона буде виконаний з нержавіючої сталі.

    Варто відзначити, що з часів Samsung Galaxy S6 південнокорейська компанія використовує авіаційний алюмінієвий сплав, як матеріал корпусу для своїх смартфонів. У 2020 році ситуація повинна змінитися.

    Друга порція інформації стосується частоти оновлення екрану. Всі смартфони лінійки Samsung Galaxy S20 з коробки працюватимуть з частотою оновлення зображення 60 Гц, при якій час роботи без підзарядки буде максимальним. Режим 120 Гц буде доступний для включення в налаштуваннях екрану. Але при його включенні ви будете бачити повідомлення про те, що плавність картинки буде вище, при цьому скоротиться час роботи без підзарядки.

    Презентація Samsung Galaxy S20 очікується 11 лютого.

    Джерело: Twitter