2000 мАг за 25 хвилин. Представлена ​​технологія бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo

    75

    У лабораторних умовах Xiaomi досягла позначки 100 Вт при використанні швидкої провідної зарядки.

    У ці хвилини в Китаї йде прес-конференція Xiaomi, на якій буде представлена нова технологія бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo для смартфонів і інших мобільних пристроїв.

    В даний момент подробиць поки немає, але інсайдери висловлюють припущення, що при використанні цієї технології потужність бездротової зарядки може скласти 30 або навіть 50 Вт.

    В ході відкриття прес-конференції представники компанії підтвердили, що за останні три роки Xiaomi інвестувала в напрямок досліджень і розробок понад 1,5 мільярда доларів.

    Крім того, було оголошено, що в лабораторних умовах Xiaomi досягла позначки 100 Вт при використанні швидкої провідної зарядки.

    Ми опублікуємо подробиці про нову технологію відразу після її анонсу.

    Оновлене: Xiaomi представила технологію швидкої бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo, потужність якої складає 30 Вт. Дана технологія дозволяє повністю зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг за 69 хвилин, а за 25 хвилин поповнити його заряд від 0 до 50%.

    Виробник підтвердив, що швидка бездротова зарядка буде працювати і при зарядці аксесуарів від смартфона з підтримкою Xiaomi Mi Charge Turbo.



    • інші новини