Флагманський планшет Samsung Galaxy Tab S6 затримується до вересня

    117

    Перший по ряду параметрів.

    Samsung Galaxy Tab S6 є найпродуктивнішим Android-планшетом на ринку. Анонсований він в кінці липня, а повинен був надійти в продаж у серпні.

    Однак, як повідомили офіційні представники Samsung, в продаж Samsung Galaxy Tab S6 надійде тільки 6 вересня цього року. А версія Samsung Galaxy Tab S6, оснащена модемом LTE, буде доступна пізніше в цьому році.

    Samsung Galaxy Tab S6 отримав здвоєну основну камеру, вбудований оптичний датчик відбитків пальців, функцію розпізнавання осіб, новий стилус S Pen, який має 4096 ступенів чутливості до натискання і підтримує Air Actions.

    Крім того, у нього є ще одна технологія, яка дозволяє Samsung Galaxy Tab S6 вважатися першим подібним планшетом на ринку. У рекламних матеріалах Samsung China йдеться про те, що Samsung Galaxy Tab S6 є першим планшетом з підтримкою розширеного динамічного діапазону HDR10 +. Якщо говорити простими словами, то дисплей характеризується кращою яскравістю, деталізацією, точністю передачі кольору і контрастністю.

    Samsung Galaxy Tab S6 отримав екран діагоналлю 10,5 дюйма роздільною здатністю 2560 x 1600, однокристальну систему Snapdragon 855, 6/8 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ флеш-пам’яті. Також він отримав чотири динаміки AKG.

    Ціна Galaxy Tab S6 становить 649 доларів за версію, оснащену 128 ГБ флеш-пам’яті, і 729 доларів за версію з 256 ГБ флеш-пам’яті.