Не лише про естетику: медичні показання до лабіопластики

    60

    Сучасна естетична медицина пропонує поціновувачам краси різні методи покращення своєї зовнішності, серед яких особливу довіру серед жінок має лабіопластика. Ця пластична операція дозволяє прибрати різноманітні дефекти зовнішніх статевих органів, які могли виникнути через травмування, оперативні втручання, пологи чи просто відзначатись від природи.

    Лабіопластика, як і інші хірургічні маніпуляції, виконується згідно з певними показаннями. З ними потрібно ознайомитись перед проходженням процедури, так само як і з протипоказаннями та іншими особливостями процедури.

    Основні показання

    Лабіопластика є малоінвазивною операцією, яка дозволяє отримати хороші результати з мінімальними ризиками ускладнень. До сьогодні в сучасній медицині продовжуються дискусії про доцільність подібної маніпуляції, але більшість жінок зробили свій вибір на користь естетики, про який не пожалкували.

    Лабіопластику проводять в клініці LaserOne за наступними медичними показаннями:

    • надлишок тканин малих статевих губ вродженого походження;
    • неправильна форма статевих губ, через що виникають незручності у повсякденному житті та при інтимних контактах;
    • великі розміри статевих губ, до чого часто призводять гормональні перебудови в організмі та вікові зміни.

    Лабіопластика дозволяє покращити чутливість ерогенних зон, тому багато жінок навіть без суттєвих зовнішніх дефектів бажають пройти естетичну корекцію. Подібний ефект досягається тим, що забираються зайві, відвислі тканини, завдяки чому оголюються чутливі ділянки на статевих органах. В результаті під час інтимних контактів можна отримати більш яскраві відчуття. Більше про лабіопластику читайте за посиланням  https://laserone.com.ua/uk/intimate_plastic/.

    Підготовка до лабіопластики

    Після визначення показань варто правильно підготуватися до процедури. В першу чергу в медичному закладі потрібно пройти обстеження, здати необхідні аналізи. Зокрема досліджується:

    • кров на загальні та біохімічні показники, віруси гепатиту, ВІЛ та сифіліс;
    • сеча на загальноклінічні показники;
    • клітини шийки матки на передракові стани та онкологічні захворювання.

    За необхідності призначається консультація вузьких спеціалістів, інструментальні обстеження у вигляді ЕКГ чи флюорографії. Операція виконується через декілька днів після закінчення менструацій або за тиждень до її початку, тому подібну інформацію потрібно буде надати своєму лікарю.

    Проведення лабіопластики та реабілітація

    Пластика статевих губ виконується під місцевим знеболенням або загальним наркозом. Спочатку маркером відмічають потрібні межі висічення, далі після введення анестетика проводять охайне видалення зайвих тканин. Рани зашивають спеціальними нитками, які самостійно розсмоктуються згодом. Тож після цілковитого загоєння можна не хвилюватись про зняття швів.

    Для проведення процедури не потрібна госпіталізація, тому що операція проходить в амбулаторних умовах. Доволі швидко проходить реабілітація після корекції. Перший тиждень можуть відчуватись незначні больові відчуття, далі через 3–4 тижні допустиме відновлення статевої близькості.

    Професійне лазерне виконання лабіопластики дозволяє уникнути таких ускладнень, як синці, розходження швів, неестетичних рубців тощо. Тому краще звертатись до фахівців «LaserOne», які скорегують зовнішні статеві органи однією з найбезпечніших сучасних методик.



    • інші новини