Так виглядає Galaxy View 2 – найбільший планшет Samsung

    439

    Він отримав абсолютно нову підставку.

    Чутки про наступника великого планшета Samsung Galaxy View ходять з минулого року, але досі існування апарату підтверджувалося хіба що тільки сертифікатами галузевих груп Wi-Fi Alliance і Bluetooth SIG. І ось сьогодні в мережі нарешті з’явилися рендери пристрою — явна ознака швидкої офіційної прем’єри.

    Мабуть, найголовніше нововведення в дизайні — це нова підставка, яка навіть в складеному стані трохи піднімає планшет над поверхнею, так що користувачеві повинно бути комфортно працювати з ним (наприклад, набирати текст) навіть лежачи. У Galaxy View була ручка для перенесення, а в Galaxy View для цього передбачений великий круглий виріз.

    За попередніми даними планшет отримав екран діагоналлю 17,5 дюйма роздільною здатністю Full HD (в першому поколінні, нагадаємо, встановлювалася матриця діагоналлю 18,4 дюйма). В основі апаратної платформи лежить SoC Exynos 7885, обсяг оперативної пам’яті дорівнює 3 ГБ. Очікується, що пристрій точно буде запропоновано оператором AT & T в США, але географія продажів новинки напевно не обмежиться тільки однією країною.