Представлений Huawei Y6 Pro (2019) з економ-сегмента

    211

    Huawei випустила на ринок новинку Y6 Pro (2019) і, можливо, це буде черговий переоцінений бюджетник від цієї компанії. Вона вже позиціонується як A-бренд, тому з урахуванням своєї «величі» вона не може дозволити собі розкіш ставити низькі цінники. Втім, на даному етапі вартість моделі не озвучена, тому, можливо, реальність виявиться більш райдужною.

    Почати варто з того, що в Huawei Y6 Pro (2019), ставка зроблена на дизайн і індивідуальність, тому тильна кришка виконана зі шкіри. Правда, швидше за все мова йде про використання матеріалів, що імітують натуральний матеріал.

    Смартфон має 6,09-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD + (1520х720 пікселів), фронтальну камеру на 8-мегапікселів, яку вписали в виріз-краплю, і одинарну тильну на 13-мегапікселів.

    Пропонується акумулятор ємністю 3000 мАг, 3 Гб оперативної пам’яті, 32 Гб постійної, операційна система Android 9.0 Pie з надбудовою EMUI 9.0. У Huawei Y6 Pro (2019) немає сканера відбитків пальців, але є функція Face Unlock.

    З якихось причин не озвучена апаратна платформа, яка лягла в основу новинки. Першою країною, де почнуть продавати смартфон, стане Шрі-Ланка.



    • інші новини