Huawei готує смартфон з 10-кратним оптичним зумом відмінної якості

    161

    Відразу чотири модулі для зйомки в одному флагмані дозволять реалізувати неймовірну задумку розробників, що зробить новинку Huawei найсерйознішим конкурентом на світовому ринку.

    У той час як основні світові виробники смартфонів вдосконалюють дизайн і потужність своїх нових моделей, китайська компанія Huawei вже кілька років робить основний упор на камери і якість фото – і вже домоглася значного успіху. Зараз всі передові смартфони, в тому числі від Apple і Samsung, можуть похвалитися подвійною камерою і дворазовим оптичним зумом без втрати якості, проте гаджети Huawei вже на цьому етапі перевершили всіх, адже P20 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro і Mate 20X оснащені потрійною камерою і підтримкою 5-кратного гібридного зуму.

    Однак навіть ці досягнення блякнуть на тлі майбутньої новинки китайської компанії, адже в першій половині 2019 року його представить унікальний мобільний пристрій – Huawei готує смартфон з 10-кратним оптичним зумом відмінної якості і чотирма модулями для зйомки, розповів президент підрозділу споживчих продуктів Huawei Уолтер Цзи.

    Це означає, що власник пристрою зможе наблизити зображення в 10 разів, однак воно залишиться чітким і ідеальним – технічні досягнення дозволяють реалізувати навіть таку фантастичну ідею. Цілком ймовірно, що неймовірною камерою наділять флагман P30 Pro.

    Крім цієї новинки, виробник в 2019 році спробує привабити покупців іншими унікальними розробками, в тому числі складним смартфоном і девайсом з підтримкою 5G.