Вчені назвали продукти, що знищують рак

    262

    Деякі овочі, фрукти і м’ясні страви здатні колосально знизити ризик злоякісного переродження клітин, єдина умова виключення – їх контакту з антибіотиками і пестицидами, відзначили експерти.

    Французькі дієтологи, які створили проект NutriNet-Santé в результаті дослідження встановили, що деякі продукти можуть ефективно боротися з пухлинними захворюваннями, передає Science Alert. Головна роль в протираковій терапії належить натуральним продуктам з органічної категорії, до якої відносяться деякі види рослинної і тваринної їжі.

    Вчені назвали продукти, що знищують рак: найкраще з цією функцією справляються помідори, огірки, баклажани, картопля, м’ясо і молоко, що не зачепили обробку антибіотиками і пестицидами. Вони приносять набагато більше користі здоров’ю людині, ніж більш смачні і хімічно оброблені продукти. При регулярному вживанні страв з названої вище провізії ризик розвитку важких онкологічних захворювань зменшується в три рази.

    Вчені відзначили, що на своєму здоров’ї не можна економити, адже купуючи в магазині дешевші і шкідливі овочі, фрукти і м’ясо в подальшому людина ризикує витратити останні гроші на лікарів і життєво необхідні медикаменти.



    • інші новини