Третє покоління AirPods матиме такий же дизайн, як у AirPods Pro

    134

    Apple вирішили об’єднати зовнішній вигляд звичайної версії AirPods з про-версією бездротових навушників.

    Як би хто не ставився до AirPods, але саме Apple, по суті, стала піонером і головним двигуном у розвитку TWS-навушників, які зручно використовувати на «повсякдень». І попри те, що інші виробники вже пропонують дешевші варіанти, або якісніші, Apple як і раніше зберігає свою популярність і робить все, щоб залишатися на троні.

    Згідно з новими даними Bloomberg, компанія готується запустити більше аудіо-продуктів в першій половині 2021 року. Серед новинок буде і продовження лінійки AirPods – AirPods 3.

    Відповідно до джерел, близьких до Apple, компанія вже активно працює над створенням наступних AirPods. Більш того, компанія буде працювати над AirPods Pro 2-го покоління і ще однією версією колонки HomePod.

    З чуток, AirPods 3 матиме схожий на AirPods Pro дизайн. Apple вкоротить «відросток» і зробить навушники внутрішньоканальні. На думку Apple, поточний дизайн AirPods застарів — навушники просто не можуть нормально захистити вас від шуму.

    Крім нового дизайну, нові навушники також забезпечать кращий час роботи від одного заряду — очікується термін роботи від 3 до 5 годин для кожного навушника. З зарядним корпусом навушники будуть працювати від 18 до 24 годин.

    Джерело: TechRadar