Водонепроникність iPhone 12 і iPhone 11 перевірили на практиці

    141

    iPhone 12 і iPhone 11 пройшли тест на водонепроникність.

    Варто тільки компанії заявити, що її пристрій водонепроникний, обов’язково знайдуться ті, що захочуть перевірити це твердження. Причому не тільки в звичайній воді, але і в природному водоймищі. Тест на водонепроникність iPhone 12 влаштували автори каналу EverythingApplePro EAP. А щоб новенькому смартфону не було самотньо, разом з ним робити запливи буде і iPhone 11.

    На першому етапі обидва пристрої було вирішено занурювати в воду на глибину 2-х метрів. І вони з честю впоралися з випробуванням, зумівши протриматися у воді півгодини без шкоди для своєї працездатності. Після випробування екран, тачпад і мікрофон продовжили працювати справно.

    Було вирішено не зупинятися на досягнутому і iPhone 12 і iPhone 11 було вирішено занурити в воду на глибину 5,49 метра. І цей тест смартфони пройшли на відмінно. Але і на цьому ентузіасти не заспокоїлися. Натхнені підсумками перших двох раундів, вони вирішили провести більш екстремальний тест, відправивши смартфони в заплив на глибину 9,14 метра. І це випробування пристрої витримали з успіхом, переживши занурення в воду протягом 21 хвилини.

    Природно, навряд чи можна рекомендувати проводити подібні випробування в звичайному житті. Те, що смартфони, які пройшли тест, продовжують функціонувати, зовсім не означає, що варто повторювати подібні досліди. Відзначимо, що даний краш-тест підтверджує, що Apple серйозно ставиться до забезпечення гідроізоляції своїх iPhone.

    Джерело: youtube