Перші подробиці про Samsung Galaxy F41

    464

    Буквально кілька днів тому стало відомо, що в портфоліо смартфонів Samsung з’явиться ще одна лінійка – Galaxy F. Орієнтована вона буде на ринок Індії і акцент зроблять на камері. Іншими словами, компанія має намір випустити серію доступних камерофонів.

    Відкриє лінійку нових апаратів Galaxy F41 і завдяки базі даних Google Play Console ми знаємо вже ряд характеристик новинки. Якщо відомості достовірні, то смартфон отримає дисплей роздільною здатністю FullHD+ і каплевидний виріз під селфі-модуль.

    Апаратною основою пристрою стане фірмовий чип Exynos 9611 в зв’язці з 6 Гб оперативної пам’яті. Обсяг флеш-накопичувача не названий, але є згадка про можливість його розширення завдяки підтримці карт microSD.

    З чуток, продаватися Samsung Galaxy F41 буде через онлайн-канали, а пізніше він може дістатися і до роздрібних мереж. Ходять чутки, що при створенні пристрою за основу взяли Galaxy M31, якому влаштували апгрейд камери. Ті характеристики, які були знайдені в Google Play Console, поки, підтверджують ці припущення. Анонс смартфона може відбутися до кінця поточного місяця і цінник на нього не перевищить позначку $270.

    Джерело: techradar



    • інші новини