Xiaomi Mi 10 Transparent Edition і нового планшета цього року не очікуйте

    157

    У випадку з флагманами Xiaomi Mi 8 і Mi 9 компанія вирішила, що її продукти повинні стати більш прозорими стосовно клієнтів. В результаті на світ з’явилися версії Explorer Edition і Transparent Edition з нібито прозорою задньою панеллю, крізь яку можна побачити «нутрощі».

    Виглядало стильно і своїм ефектним зовнішнім виглядом апарати були зобов’язані пластині або тонкому алюмінієвому листу з естетично оформленими компонентами під задньою панеллю.

    Можна було очікувати, що аналогічний трюк виробник проверне у випадку з Xiaomi Mi 10, і ми побачимо «прозорий» варіант флагмана. Але один з китайських інсайдерів стверджує, що в цьому році в плани компанії не входить випуск Xiaomi Mi 10 Transparent Edition.

    Джерело також стверджує, що жодна з моделей серії Xiaomi Mi 10 не отримає екран на 2К. Компанія як і раніше віддає перевагу не таким ненажерливим матрицям роздільною здатністю FullHD.

    Як і не планує компанія повернутися до створення планшетів. І в цьому році Xiaomi Mi Pad 4, який побачив світ в 2018 році, так і не знайде наступника. Схоже, що такий сегмент продуктів як планшетні ПК Xiaomi не цікавий і охолодження пов’язане з падінням популярності таких пристроїв.

    Джерело: gizmochina