Realme X50 5G Youth Flagship виходить за межами Китаю

    185

    Realme представив смартфон Realme X50 5G Youth Flagship на світовому ринку через тиждень після китайського анонсу.

    Realme X50 5G Youth Flagship побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 765G з вбудованим 5G-модемом, він отримав чотиримодульну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 64, 8, 12 і 2 Мп. Смартфон оснащений екраном діагоналлю 6,57 дюйма роздільною здатністю 1080х2040 пікселів з частотою оновлення 120 Гц, а також акумулятором ємністю 4200 мАг з швидкою зарядкою стандарту VOOC 4.0.

    Важливим є те, що Realme X50 5G Youth Flagship отримав власну оболонку Realme UI з новими функціями, яка заснована на ColorOS 7 і Android 10. Вона пропонує ряд удосконалень, що стосуються дизайну і функціональності. Програмне середовище характеризується кращою анімацією, енергоощадністю і продуктивністю.

    Компанія робить ставку на насичені і природні кольори, називаючи їх автентичними, — такий інтерфейс компанія пов’язує з молодістю і динамічністю. Дизайн іконок натхненний знайомими предметами домашнього побуту — кожен значок можна закруглити, збільшити, зменшити або зробити напівпрозорим. Інтерфейс доповнюється 11 шпалерами, натхненними природою і натуральними кольорами.

    Також з’явився ряд функціональних інновацій. Доступна під час ігор кнопка flashback дозволяє перейти до іншого додатку, не ставлячи при цьому гру на паузу. «Режим фокусування» допомагає сконцентруватися — смартфон блокує зовнішні повідомлення і включає розслабляючу музику. Нові жести допомагають керувати смартфоном швидше і зручніше — так, для створення скріншоту користувачеві необхідно утримувати три пальці на екрані кілька секунд, а потім провести пальцем вниз для обрізування обраної області.

    “Випуск смартфона з підтримкою 5G – важливий момент для Realme. Це перший крок довгого шляху, адже індустрія смартфонів — штормове море, в якому легко загубитися. Realme планує збільшити частку на ринку вдвічі в 2020 році і робить ставку на 5G, яким оснастить пристрої всіх цінових категорій — від найдоступніших моделей до флагманів. Також Realme розширить асортимент пристроїв Інтернету речей, зосередившись на трьох аспектах: індивідуальність, будинок і подорожі. Компанія вже скоро випустить продукти, пов’язані з аудіо, ТВ, пристроями, що носяться, та аксесуарами”, – Скай Лі, засновник і головний виконавчий директор Realme.

     



    • інші новини