MacBook Pro назавжди попрощався з роз’ємами USB-A, HDMI і слотом для SD-карт

    164

    16-дюймовий MacBook Pro виходить за ціною приблизно на 600 доларів меншою, ніж очікувалося.

    Після анонсу нового 16-дюймового ноутбука MacBook Pro старший віце-президент Apple з маркетингу Філ Шиллер (Phil Schiller) дав інтерв’ю, в якому він заявив, що користувачам не варто чекати повернення в ноутбуки компанії звичних всім роз’ємів, наприклад, слота для SD-карт.

    На питання про те, чи є ймовірність того, що слот для SD-карт і інші роз’єми повернуться в наступних моделях MacBook, Шиллер відповів:

    “Ймовірно, немає, знову ж таки, нічого конкретно поки не вирішено, ситуація завжди може змінитися. Але, оскільки ми проводимо багато часу з MacBook Pro, досліджуючи, чим користуються наші клієнти, що їм потрібно для введення-виведення даних, де їх потреби ростуть і як вони змінюються, ми провели багато досліджень і ставили питання. Зокрема ми цікавили про роз’єми, про USB-A, про слот для SD-карт, про HDMI і так далі. Ми прийшли до висновку, що все більше і більше клієнтів користуються USB-C і Thunderbolt, їм подобається неймовірний запас продуктивності, вища потужність, зарядна здатність. Тому ми думаємо, що в ноутбуці найвищого рівня чотири роз’єми USB-C/Thunderbolt забезпечують максимальний запас для того, що ви будете робити в майбутні роки.”

    Віце-президент Apple з маркетингу підтвердив, що 16-дюймовий MacBook Pro виходить за ціною приблизно на 600 доларів нижчою, ніж очікувалося: «Нашою метою було замінити 15 на 16-дюймову модель і запропонувати користувачам ще більше за тією ж ціною».

    Джерело: 9to5mac



    • інші новини