Скандал з витоком даних: Facebook анонсував зміни

    107

    Соціальна мережа Facebook спростить користувачам доступ до інструментів налаштувань приватності.

    “Минулий тиждень показав, як багато роботи нам потрібно зробити, щоб забезпечити дотримання наших політик і допомогти людям зрозуміти, як працює Facebook, і про те, які варіанти вони мають для роботи зі своїми даними. Ми чули голосно і ясно, що налаштування конфіденційності та інші важливі інструменти занадто важко знайти і що ми повинні робити більше, щоб інформувати людей”, – повідомляється в блозі компанії.

    У соцмережі пообіцяли зробити так, щоб настройки даних і відповідні інструменти було простіше знайти.

    “Ми змінили наше меню налаштувань на мобільних пристроях від початку до кінця, щоб спростити пошук. Замість того, щоб встановлювати налаштування на майже 20 різних екранах, вони тепер доступні в одному місці. Ми також очистили застарілі налаштування, тому ясно, яка інформація може і не може бути поширена серед додатків”, – відзначили в Facebook.

    “Люди також говорили нам, що інформація про конфіденційність, безпеки і рекламі повинна бути такою, яку просто знайти. Нові ярлики конфіденційності – це меню, в якому ви можете управляти своїми даними всього кількома кліками, з яснішими поясненнями того, як працюють наші елементи управління”, – додали в повідомленні.

    Тепер користувачі соцмережі можуть зробити свій обліковий запис більш безпечним, контролювати особисту інформацію, керувати повідомленнями, які бачать, а також тим, хто бачить їхні повідомлення і інформацію про профілі.

    Також в Facebook з’являться інструменти для пошуку, завантаження і видалення даних.

    “Деякі люди хочуть видалити речі, якими вони ділилися в минулому, в той час як інші просто цікавляться інформацією, яка є в Facebook. Таким чином, ми вводимо Access Your Information – безпечний спосіб доступу людей до своєї інформації і управління нею, таких як повідомлення, реакції, коментарі і все, що ви шукали. Ви можете видалити що-небудь зі своєї хроніки або профілю”, – відзначили в соцмережі.

    “Ми також полегшуємо завантаження даних, якими ви поділилися з Facebook, це ваші дані. Ви можете завантажити захищену копію і перенести її на інший сервіс. Це включає фотографії, які ви завантажили, контакти, які ви додали до свого облікового запису, повідомлення в вашій хроніці і багато іншого”, – резюмували в повідомленні.






    • не пропусти

    • магазин