Янукович так дошкуляє сусідам у РФ, що ті сиплять скаргами

    344

    Віктор Янукович у Росії начебто оселився в елітному районі Сочі. Причому на екс-президента України вже почали надходити скарги від жителів сусідніх “сталінок”, в яких зникає вода: в кранах відсутній тиск і рідина тече тонкою цівкою. Про це пишуть Вести.

    Як повідомили городяни, при будівництві нових будинків, в одному з яких мешкає Янукович, була використана стара труба, що призвело до проблем з водопостачанням найближчих будинків.

    “У Сочі Янукович живе на вулиці Єсауленка, крайній будиночок”, – розповів Віталій Мінаков з Сочі. Він зазначив, що тут знаходяться співробітники федеральної служби охорони.

    Як з’ясувало видання, офіційної адреси особняк Януковича не має. За кадастровою картою він розташований в Мацестинському лісництві і позначений кварталом №74, ділянка 15. Територія в півгектара має статус “особливо охоронюваних територій і об’єктів” з цільовим призначенням – для облаштування і експлуатації пансіонату сімейного типу.

    Територія ділянки укріплена з усіх боків бетонними плитами, а сам дерев’яний будинок з зеленим дахом нагадує мініатюрне Межигір’я з критим басейном і лазнею на території.

    До речі, ремонт в особняку робили майстри з Донецька. Один з них виклав в соцмережах фото з дому. У просторому залі – мармурова підлога з візерунком в центрі. “Полірувальники 80-го рівня”, – написав Андрій Ганшин з Донецька.



    • інші новини