Не дoвчилася: Макаревич презирливo проїхався пo кримській “няші” Поклонській

    2114

    Рoсійський співак, лідер групи “Машина часу” Андрій Макаревич в кoнтексті заяви екс-“прокурoра” Криму, депутата Держдуми РФ Натaлії Поклонської прoти фільму “Матильда” відомого російського кінорежисера Олексія Учителя назвав її недоучкою.

    Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю музиканта “Гордон”.

    Відзначимо, що в ході інтерв’ю у Макаревича запитали, що він думає з цього приводу заяви Поклонської проти художнього фільму “Матильда”. “Мене глибоко не цікавить Наталія Поклонська, — відповів музикант. — Життя коротке і досить сумне. На світі багато цікавих речей. Навіщо я повинен витрачати час свого життя на якусь Наталію Поклонську?”.

    “Олексій Учитель прекрасний режисер. Нехай він робить своє кіно. По-моєму, це очевидна річ. Ви мене змушуєте вимовляти банальності. І так всі знають, що Учитель — це заслужений і хороший режисер”, — підкреслив Макаревич і додав, що раз Поклонська цього не знає, то “зовсім у неї справи кепські”.

    “Я за неї не відповідач. Розумієте? Хіба мало на світі людей, які не довчилися? Що мені тепер робити? Мене оточують люди, які довчилися. Я з ними існую в своєму колі. Мене це цілком влаштовує”, — резюмував лідер “Машини часу” .



    • інші новини