Microsoft назвала швидкий спосіб оновитися до Windows 11

    1072

    За словами журналістів, офіційні матеріали вийшли для користувачів застарілих систем – починаючи від Windows XP до Windows 8.1. Серед інших у компанії назвали найшвидший спосіб отримати актуальну версію операційної системи – купити новий комп’ютер.

    Журналісти медіа вважали, що в Microsoft впевнені, що комп’ютери зі застарілими ОС навряд чи будуть працювати з Windows 11. Також у корпорації роз’яснили, що перейти зі старої версії операційної системи, наприклад, з Windows 7, на Windows 11 неможливо. Однак у Microsoft дозволили безкоштовно переходити на нову версію ОС із Windows 10.

    Також фахівці компанії пояснили, які варіанти залишилися у користувачів застарілих операційних систем, які більше не оновлюються. У тому числі їм запропонували встановити Windows 10, оскільки операційна система 2015 року випуску отримуватиме оновлення та патчі безпеки до 14 жовтня 2025 року.

    Як інструмент для перенесення файлів зі старого ПК на новий у компанії вказали сервіс OneDrive. “Ви можете створювати резервні копії та захищати свої файли онлайн у хмарі”, – зазначили в Microsoft.

    На початку жовтня журналісти видання Digital Trends зауважили, що текстовий редактор WordPad зник із актуальної версії Windows 11. При ручному перенесенні програми в нову ОС редактором можна буде користуватися, але він залишиться без оновлень.



    • інші новини