НМТ 2024: де та як абітурієнти можуть отримати витяг про результати

    561

    Учасники Національного мультипредметного тесту, які планують вступати до закордонних університетів, зможуть замовити витяг відомостей про результати з 2 липня. Для цього потрібно звернутися до Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) з відповідними документами.

    Абітурієнтам потрібно подати заяву та копію документа, на підставі якого вони були зареєстровані для участі у НМТ. Цю інформацію надав УЦОЯО на своєму офіційному сайті.

    Документи можна подати фізично, на адресу центру, або онлайн, через електронну пошту. Це значно спрощує процес для вступників, які знаходяться за кордоном або мають обмеження в пересуванні.

    Нагадаємо, що школярі побачать свої бали одразу після завершення тестування. Результати будуть автоматично передані в Єдину державну базу з питань освіти. Це означає, що заклади вищої освіти матимуть доступ до балів абітурієнтів під час подання документів та формування кабінету вступника.

    Якщо абітурієнт планує використовувати результати НМТ для вступу за кордон, у його кабінеті автоматично буде згенеровано картку результатів. Цю картку можна роздрукувати та подати до приймальної комісії обраного іноземного університету.

    Вступна кампанія 2024 обіцяє бути зручною та ефективною для всіх абітурієнтів, зокрема тих, хто прагне продовжити освіту за кордоном.



    • інші новини